Όταν οι “μπουκ” αδικούν τον Μουρίνιο! (ΤΑΜΕΙΟ)

 

Η ματιά της στήλης πέφτει σήμερα στο Europa league, όπου βρίσκουμε τους επαναληπτικούς αγώνες για τη φάση των «16».

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οδηγός είναι η εικόνα των δύο ομάδων και το σκορ του πρώτου ματς. Γι’ αυτό απομόνωσα όλα όσα έγιναν στο Ρόμα – Σοσιεδάδ, με την ιταλική ομάδα να είναι κυνική και άκρως αποτελεσματική για να πάρει το 2-0, δίχως να φτάσει σε εξαιρετικά υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Παρατηρώ τζίρους που οδηγούν προς τον άσσο, σε τιμή που μάλλον υποτιμά παρά δείχνει την πραγματική ισχύ της Ρόμα.

Καταρχάς, η Σοσιεδάδ έχει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια για οποιαδήποτε διοργάνωση και γενικότερα είναι σε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Η Ρόμα, δείχνει καλύτερα αγωνιστικά στοιχεία, αλλά όσες φορές παίζει εκτός έδρας, χάνει σημαντικά στοιχεία από την αποτελεσματικότητά της, γι’ αυτό και αποφεύγω την… ξερή επιλογή διπλού απόψε.

Παράλληλα, δεν μπορώ να μην υπολογίσω ότι η ισπανική ομάδα ΔΕΝ έχει νίκη σε νοκ-άουτ ευρωπαϊκό παιχνίδι που έδωσε στην έδρα της, συν την κάκιστη παράδοση απέναντι σε ιταλικούς συλλόγους. Στα θετικά για τη Ρόμα είναι ότι ως κάτοχος του Conference League, έχει στοιχεία ικανά να δείξουν το δρόμο και για τον τελικό του Europa league καθώς αρκετοί από τους περσινούς παίκτες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος. Υπάρχει και το γήπεδο (βλέπε Ανοέτα) που μοιάζει με το “Ολίμπικο” αλλά και ένας διαιτητής (βλέπε Ίστβαν Κόβακς) που συνήθως… αγαπάει τους ισχυρούς!

Europa league | 22:00
Σοσιεδάδ – Ρόμα @ Χ2 (μ.ο. 1,85)

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ