Μακριά από τα παιχνίδια-βιτρίνας (tip)

 

Απόλυτα για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με τα ευρωπαϊκά κύπελλα που διεξάγονται απόψε και ειδικά εάν στοχεύσει σε πολλά γκολ που μπορούν να σημειωθούν.

Η στήλη για σήμερα θα ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα Αιγύπτου, εκεί όπου συχνά τα εξωαγωνιστικά θέματα που αντιμετωπίζει ένας σύλλογος, όχι μόνο αλλάζουν τις ισορροπίες αλλά ξεγελούν και τους “μπουκ”.

H Ζάμαλεκ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην απαγόρευση μεταγραφών λόγω οικονομικών οφειλών, ενώ υπάρχει υπηρεσιακή διοίκηση μέχρι τις εκλογές για νέο πρόεδρο στις 31 Οκτωβρίου. Αυτό έχει επιφέρει αναστάτωση στους παίκτες συν ότι λόγω εκκρεμών οικονομικών υποχρεώσεων θα αποκλειστούν για σήμερα παίκτες-κλειδιά, όπως ο επιθετικός Σεϊφεντίν Τζαζίρι.

Τα προβλήματα της Ζάμαλεκ αυξάνονται εάν υπολογίσουμε ότι ακόμα οκτώ σημαντικοί παίκτες απουσιάζουν από την αποψινή αποστολή: Ζιζό (Ε), Φατούχ (Α), Αουάντ (Τ), Ακινγιοόλα (Μ), Μοχάμεντ (Μ), Χαμντί (Μ) και οι πολύτιμοι Αχμέντ Ζάκι, Αμπντουλάχ Τζουμάα. Απουσίες που έπαιξαν ρόλο και στην ήττα από την ομάδα του Τζιμπουτί, Άρτα Σόλαρ, για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του CAF Confederation Cup.

Από την άλλη, η Πίραμιντς είναι πολύ ισχυρή οικονομικά και αγωνιστικά, ενώ διαθέτει έναν ικανό προπονητή όπως ο Χάιμε Πατσέκο που έχει στη διάθεσή του, ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες.

Είναι από τα παιχνίδια όπου ίσως η νίκη του γηπεδούχου αποκτάει μεγαλύτερη αξία βάσει απόδοσης που κυκλοφορεί, με δεδομένα τα προβλήματα της Ζάμαλεκ.

Αίγυπτος | 19:00
Πίραμιντς – Ζάμαλεκ @ 1 (μ.ο. 2,10)


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ