Κόβεντρι υπό πίεση (tips)

Ραγδαίες οι εξελίξεις από πλευράς γηπεδούχων λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Συνέπεια, αυτού, είναι ακόμα και η πιθανότητα αναβολής του αγώνα, εξαιτίας των οφειλών που έχουν να κάνουν ακόμα και με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του γηπέδου! Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο από τις Ακαδημίες για να ακολουθήσει η γυναικεία ομάδα της Κόβεντρι που ανακοίνωσε ότι προχωρεί σε εθελουσία εκκαθάριση και τον τερματισμό της λειτουργίας του τμήματος, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κρίθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσει τη λειτουργία της.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, χτύπησε ίωση το στρατόπεδο των γηπεδούχων και είναι άγνωστος ο αριθμός των βασικών που είναι σε θέση να αγωνιστούν. Επίσης, σίγουρα εκτός είναι οι Γκόντεν (10/3), Γουόκερ (6/0, Νταμπό (14/0) και ο Γουόγκχορν (7/1).

Η Μπλάκμπερν πάει… τραίνο και ειδικά στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια όπου έχει ισάριθμες νίκες. Συν ότι από πλευράς απουσιών δεν έχει σημαντικά θέματα. Το “διπλό” σε αυτή την τιμή είναι κελεπούρι.

Tσάμπιονσιπ | 21:45
Κόβεντρι – Μπλάκμπερν @ 2 (μ.ο. 3,00)

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ