Κορεάτικη υπεροχή… (tips)

 

Tα φιλικά έχουν την τιμητική τους. Αγώνες σε όλο τον κόσμο με εταιρείες Στοιχημάτων να προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται βάσει ρεπορτάζ και πονταρισμάτων, προκειμένου να διαμορφώσουν τιμές, έστω και λίγες ώρες πριν την έναρξη ενός αγώνα.

Στοχεύω σε διεθνές φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής, που γίνεται νωρίς το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος.

Η ομάδα της Κορέας έχει δώσει πολλά φιλικά παιχνίδια καθώς μετράει έξι μέσα στο 2022, με 4 νίκες, μία ισοπαλία και μόνο μία ήττα από τη Βραζιλία. Ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Ισλανδία (5:1), τη Μολδαβία (4:0), τη Χιλή (2:0) και την Αίγυπτο (4:1). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που ταξιδεύουν στην Κορέα, κουβαλούν κούραση από τη μεγάλη πτήση και προβλήματα εγκλιματισμού.

Η Κόστα Ρίκα αυτή τη στιγμή έχει μια πολύ αδύναμη ομάδα. Η γενιά που είχαμε θαυμάσει στο τελευταίο Μουντιάλ έχει αλλάξει τελείως και δεν υπάρχει σχεδόν κανένα νέο αστέρι. Ο μόνος που ξεχωρίζει είναι ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος γι’ αυτό το ματς, όπως και οι περισσότεροι βασικοί παίκτες. Η Κόστα Ρίκα για το συγκεκριμένο φιλικό θα αποτελείται από πολλούς πρωτοεμφανιζόμενους και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

23/9 | Φιλικό | 14:00
Δημοκρατία της Κορέας – Κόστα Ρίκα @ 1 (μ.ο. 1,60)

 

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ