Κόντρα στο φαβορί (Ταμείο)

Δεύτερη αγωνιστική στην Πολωνία και οι “μπουκ” φαίνεται ότι ακόμα ψάχνουν να βρουν σωστές τιμές, κυρίως για τα φαβορί. Ίσως το… λάθος να κρύβεται στο Σλασκ – Πογκόν.

Η Σλασκ έρχεται από σημαντική ισοπαλία (0:0) μέσα στην έδρα της ανώτερης Ζαγκλέμπιε, καθώς αντεξαν την πίεση των γηπεδούχων μέχρι το τέλος, κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία, κάτι που είχε συμβεί από τον Μάρτιο του 2022. Aκολούθησαν εννέα επίσημα ματς και έξι φιλικά, δεχόμενοι γκολ σε όλα!  Στην περίοδο της προετοιμασίας έπαιξαν έξι φιλικά μέχρι στιγμής, ηττήθηκαν μόνο από τον Τσουκαρίσκι, κάτι που δείχνει ότι τη δεδομένη στιγμή αξίζει την εμπιστοσύνη μας. τουλάχιστον στις πρώτες αγωνιστικές. Επιπλέον, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Η Πογκόν είναι πιο έτοιμη λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Ίσως αυτό σήμερα λειτουργήσει ανάποδα, ενόψει του επαναληπτικού με την Μπρόντμπι μετά το 1:1 του πρώτου αγώνα. Επίσης, δεν περνά απαρατήρητο ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Βίτζεφ Λοτζ όπου τελικά πήρε τη νίκη (2:1) μετά από ανατροπή. Εκτός αποστολής για αυτό το ματς οι Τριανταφυλλόπουλος, Κουρζάουα και Γκοργκόν που θα μπορούσαν σήμερα να έχουν και ρόλο στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, απόψε η Πογκόν αναμένεται να ξεκουράσει ορισμένους από τους βασικούς της παίκτες για το δεύτερο ματς στη Δανία και αυτή είναι μια ευκαιρία για τη Σλασκ να μείνει αήττητη.

A’ Πολωνίας | 18:30
Σλασκ Βρότσλαβ – Πογκόν @ 1Χ (μ.ο. 1,75)

• Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης…//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ