Αντί για προπόνηση… χάμπουργκερ στα “McDonald’s” (Tαμείο)

Όσο υπάρχουν μεγάλες μετακινήσεις με φθηνές αεροπορικές εταιρίες, πάντα θα υπάρχει το απρόβλεπτο στοιχείο, ακόμα και όταν έχουμε να κάνουμε με αγώνες του Europa League.

Από τα αποψινά ευρωπαϊκά παιχνίδια, ξεχώρισα ένα όπου δεν έχει να κάνει μόνο με τη διαφορά ποιότητας, αλλά και με την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι φιλοξενούμενοι.

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ότι είναι τεράστια ευκαιρία για την ομάδα με έδρα το Δουβλίνο, ειδικά τώρα που η “Premier Division” της Ιρλανδίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Επιπλέον το “Tallaght Stadium” είναι το… κάστρο της Σάμροκ με 10-2-0.

Όλα στραβά και ανάποδα για τους φιλοξενούμενους καθώς ταξίδεψαν με τσάρτερ, αλλά την τελευταία στιγμή, ενώ το αεροπλάνο ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, οι πιλότοι είπαν ότι δεν τους επιτρεπόταν να προσγειώσουν το αεροπλάνο στο Δουβλίνο και έπρεπε να πάνε σε άλλο αεροδρόμιο που βρισκόταν 320 χλμ. μακριά! Επιπλέον ταλαιπωρία με τρεις ώρες διαδρομή με το λεωφορείο προς το Δουβλίνο, ενώ όσο το περίμεναν, οι παίκτες ξεκουράστηκαν τέσσερις ώρες στα “McDonald’s” του αεροδρομίου, τρώγοντας χάμπουργκερ!!!

Αγωνιστικά, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Σκούπι δεν έχει παίξει ακόμα παιχνίδια πρωταθλήματος, ζήτησε και πήρε αναβολή για το ματς με την Τίκβες, που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (7/8), συν ότι το ποδόσφαιρο του Ηνωμένου Βασιλείου δεν ταιριάζει σε συλλόγους της Βόρειας Μακεδονίας, δίχως να ξεχνάμε ότι η Σκούπι έχασε στο Γιβραλτάρ από την ημιερασιτεχνική Lincoln Red Imps (2:0).

Προκριματικά Europa League | 22:00

Σάμροκ Ρόβερς – Σκούπι @ 1 (μ.ο. 2,20)

  • Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ