Combo με κόντρα φαβορί (ΤΑΜΕΙΟ)

Σε μια μέρα χωρίς μεγάλο αγωνιστικό και Στοιχηματικό ενδιαφέρον, στοχεύω στο Κύπελλο Γερμανίας.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που βρίσκεται στο δεύτερο γύρο όπου οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση ή αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Το Κύπελλο Γερμανίας είναι μια διοργάνωση που την κυνηγούν οι μικρομεσαίες ομάδες γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κάτοχος του τροπαίου εξασφαλίζει συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ 2024/25.

Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχώρισα το Καϊζερσλάουτερν – Κολωνία γιατί με βρίσκει αντίθετο στο σετ αποδόσεων που δίνουν οι “μπουκ”. Έχω την αίσθηση ότι η Κολωνία ρίχνει βάρος στο πρωτάθλημα και βλέπει ως εμπόδιο το Κύπελλο. Πρόσφατη απόδειξη ο προηγούμενος γύρος όπου ζορίστηκε για να αποκλείσει στην παράταση την αδύναμη Όσναμπρικ η οποία παίζει στη δεύτερη κατηγορία. Γενικότερα οι ισοπαλίες της… ταιριάζουν, εάν σκεφτούμε ότι μετράει τρία σερί “X” στο Κύπελλο.

Από την άλλη έχουμε τη “Λάουτερν” που έρχεται από το 3-1 κόντρα στο Αμβούργο. Ομάδα απολαυστική από το κέντρο και μπροστά, με προβλήματα στην άμυνα. Αυτό, δικαιολογεί τα 8 σερί “γκολ/γκολ”. Εάν δεν απουσίαζε σήμερα ο πολύτιμος επιθετικός Ακέ (6 γκολ), θα τολμούσα να πάω ακόμα και στον άσσο. Επειδή όμως βλέπω ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και του γηπεδούχους πιο αποφασιστικούς για την πρόκριση, το combo με καλύπτει απόλυτα ως πιθανότητα εμφάνισης και αξίας στην απόδοση.//

Κύπελλο Γερμανίας | 21:45
Καϊζερσλάουτερν – Κολωνία @ 1X & G/G (μ.ο. 2,30)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ