Στεφανίδη: «Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προδόθηκε από τον τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο της, κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών που έκανε πριν από τα προκριματικά στο άλμα επί κοντώ, με αποτέλεσμα να μην περάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μάλιστα, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει καμία από τις τρεις προσπάθειες που επιχείρησε, με την ίδια να αναφέρει πως πριν τον αγώνα ότι από τον πόνο λιποθύμησε, ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρέθηκε.

Με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebοοk, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε ότι παρά τους πόνους που ένιωθε δεν ήθελε να τα παρατήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά όσο η ώρα περνούσε δεν μπορούσε να βάλει βάρος στο πόδι της και αναπόφευκτα δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, ελπίζοντας πάντως ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας». έγραψε στην ανάρτησή της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ