Πρώτη η Γκούσιν στο μίτινγκ του Χουστοπέτσε

 

Την πρώτη θέση πήρε η Τατιάνα Γκούσιν στο άλμα εις ύψος στο μίτινγκ του Χουστοπέτσε της Τσεχίας, πραγματοποιώντας με άλμα στο 1 μέτρο και 91 εκατοστά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ύψους, αφού πέρασε τα 1.91μ. προσπάθησε να σημειώσει απόλυτο ατομικό ρεκόρ περνώντας πάνω από το 1,93 μ., χωρίς να το καταφέρει. Το 1.91μ. αποτελεί την καλύτερη φετινή της επίδοση.

Η Γκούσιν που προπονείται με την Ιωάννα Σιώμου ξεκίνησε τον αγώνα της στο 1,78 μ. που πέρασε με την πρώτη, χρειάστηκε δύο προσπάθειες για το 1,83 μ. και στην συνέχεια ξεπέρασε με την πρώτη το 1,87 μ. και 1,91 μέτρα.

Αυτός ήταν ο τέταρτος αγώνας για τη χειμερινή περίοδο για την Γκούσιν που έδειξε για μια ακόμη φορά αξιοθαύμαστη σταθερότητα στα άλματα στο 1,90 μέτρα. Το 1,91 μ. που σημείωσε σήμερα είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση που την είχε σημειώσει και στο μίτινγκ του Μιραμάς.

«Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν φοβερή», είπε η Γκούσιν στον αγωνιστικό χώρο ευχαριστώντας το κοινό που είναι “εκπαιδευμένο” αφού το συγκεκριμένο μίτινγκ αποτελεί παράδοση για τους άλτες του ύψους.

«Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να καταφέρω να ξεπεράσω το 1,93 μ. γιατί φαίνεται ότι είναι ένα ύψος που το έχω. Ελπίζω να το πετύχω στον επόμενο αγώνα μου που είναι στο Βελιγράδι», κατέληξε η 30χρονη άλτρια που την Τρίτη (13/2) αγωνίζεται στο μίτινγκ της σερβικής πρωτεύουσας.//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ