Οι αγώνες του Diamond League στην ΕΡΤ


Τα κορυφαία ονόματα του κλασικού αθλητισμού έδωσαν τη «μάχη» τους στη Ντόχα του Κατάρ.


Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίχθηκε η πρεμιέρα του Diamond League που διεξάγεται στη Ντόχα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω μερικά από τα κορυφαία στιγμιότυπα της πρεμιέρας, η οποία ήταν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3 σε περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου και του Μιχάλη Μανουηλίδη.

Δυστυχώς λόγω καιρικών συνθηκών, η πρεμιέρα του Diamond League δεν συνδυάστηκε με τη συμμετοχή του Εμμανουήλ Καραλή, ωστόσο υπήρξε έντονη δράση στα υπόλοιπα αθλήματα.

Συγκεκριμένα, η κούρσα του Ντος Σάντος στα 400 μέτρα με εμπόδια, όπου πραγματοποίησε και ρεκόρ αγώνα, αλλά και η υπεροχή στο…χιλιοστό από τη Χάρισον στα 100 μέτρα με εμπόδια γυναικών, ήταν μερικά από τα επιτεύγματα που τράβηξαν την προσοχή.Παράλληλα, ο Κιπσόνγκ κατάφερε να επικρατήσει και πάλι του Τσέρουγιοτ σε μια συγκλονιστική κούρσα για τα 1500 μέτρα ανδρών, ενώ ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο άλμα εις ύψος, Τζιανμάρκο Ταμπέρι, αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση. Στο αγώνισμα αυτό όμως, ο σπουδαίος Γου κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει του Μπασίμ μέσα στο Κατάρ.


O Άντερσον Πίτερς από την Γρανάδα έκανε την κορυφαία βολή με 93:07 που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και η 5η καλύτερη όλων των εποχών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ