Ο Καραλής είναι… εδώ με ατομικό ρεκόρ και κορυφαία επίδοση για το 2023!

 

Μετά από μια χρονιά γεμάτη ατυχίες, ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής ξεκίνησε… με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος, στέλνοντας μήνυμα στους αντιπάλους του!

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, συμμετείχε στο μίτινγκ της Καρσλούης, όπου και ξεχώρισε. Αυτό γιατί κατάφερε να περάσει τον πήχη σε ύψος 5 μέτρων και 83 εκατοστών, επίδοση που συνιστά ατομικό ρεκόρ. Υπενθυμίζουμε ότι έως χθες είχε 5.80μ. στον ανοιχτό στίβο και 5.81μ. στον κλειστό για κορυφαίες επιδόσεις. Ταυτόχρονα, έκανε και κορυφαία επίδοση για το 2023, μαζί με τους Λάιτφουτ και Μάρσαλ, οι οποίοι βρέθηκαν από πάνω του στην κατάταξη της ημέρας λόγω λιγότερων αποτυχημένων προσπαθειών.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Καραλής κατάφερε να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού της Κωνσταντινούπολης αλλά και το Παγκόσμιο ανοιχτού της Βουδαπέστης. Με τον πρώτο του αγώνα λοιπόν να θεωρείται απόλυτα πετυχημένος, πλέον συγκεντρώνεται στο μίτινγκ της Ουψάλας, που είναι προγραμματισμένο για τις 2 Φεβρουαρίου.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ