Καραλής: «Στόχος να κυνηγήσω το ρεκόρ μου»

 

Ο πρωταθλητής Ελλάδας αναφέρθηκε στην επερχόμενη μεγάλη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης, μιλώντας για τους στόχους του αλλά και την… μεγάλη απουσία του Άρμαντ Ντουπλάντις.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται για το τρίτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του. Μετά την 11η θέση στο Βελιγράδι και την 4η στη Γλασκώβη, το 2019, δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο μετάλλιό του στη διοργάνωση.

Ο νέος κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα, λίγα 24ωρα πριν από την αναχώρηση του για την Τουρκία (Κωνσταντινούπολη), μίλησε στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στόχος μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι να κυνηγήσω το ρεκόρ μου, να κάνω μια πολύ καλή επίδοση κι από’κει και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Εγώ ξέρω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τον πατέρα μου και τον Γιώργο Πομάσκι, οπότε πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά θα είμαστε… σούπερ».

Όσο για την απουσία του παγκόσμιου ρέκορντμαν, Άρμαντ Ντουπλάντις: «Σίγουρα ανοίγει μία θέση για τους υπόλοιπους αθλητές, αλλά κάθε αθλητής κοιτάζει τον εαυτό του και να βελτιώσει την ατομική του επίδοση» είπε ο Καραλής.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ