Καραλής: «Νιώθω πως είμαι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στο αγώνισμα μου»

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε πως ήρθε η σειρά του να κυνηγήσει παρουσία στο βάθρο.

Ο Εμμανουήλ Καραλής τόνισε πως θα είναι ένας δύσκολος τελικός και τα μετάλλια θα κριθούν πάνω από τα 5,80 μέτρα, όμως θεωρεί πως ήρθε η ώρα να βρεθεί στην πρώτη τριάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξυπνάω το πρωί στις 5 και διαβάζω πως ο Νίκος πήρε μετάλλιο. Αυτό πέρα από χαρούμενο με έκανε να έχω κι ένα έξτρα κίνητρο για τη σημερινή μου παρουσία, γιατί ξέρω πως όπως οι περισσότεροι αθλητές έχει περάσει και αυτός δύσκολα για να φτάσει στη διάκριση.

Νιώθω πως είμαι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στο αγώνισμα μου και πως ήρθε η σειρά μου να κυνηγήσω παρουσία στο βάθρο των κορυφαίων διοργανώσεων. Ο αγώνας δε θα είναι εύκολος, καθώς και οι οχτώ που μετέχουν είναι ικανοί να φτάσουν ψηλά. Μπορεί να λείπει ο Ντουπλάντις, όμως, αυτό δε σημαίνει κάτι. Στον τελικό θα είμαστε ακόμη πιο επικίνδυνοι, δε βγάζω κανέναν εκτός. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κυνηγήσω για ατομικό ρεκόρ. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά με τους Γιώργο Πομάσκι, Χάρη Καραλή και τον Πολωνό Μαρσίν. Από το 5,80 μ. και πάνω θεωρώ πως μπορούν να παίξουν τα μετάλλια.

Πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι με κόσμο και παλμό. Χαίρομαι που θα είναι η ομάδα στις εξέδρες και θα στηρίζει, καθώς είμαι ο τελευταίος που θα έχει απομείνει να αγωνίζεται».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ