Κ. Στεφανίδη: «Λιποθύμησα, με πήραν με φορείο, μου έδωσαν ηλεκτρολύτες, πονάω ακόμη» (video)

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρέθηκε μετά τον τραυματισμό της στην προθέρμανση, αυτόν την επηρέασε και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις προσπάθειές της στον προκριματικό του Παγκόσμιου στην Βουδαπέστη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να ευχαριστηθεί αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η “χρυσή” ολυμπιονίκης του επί κοντώ στο πρώτο της δοκιμαστικό άλμα πριν τον προκριματικό, στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Βουδαπέστης, χτύπησε το πόδι της.
 

Αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του σταδίου, μεταφέρθηκε με φορείο στο medical center, όπου ο αστράγαλος της δέθηκε και στην συνέχεια βγήκε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να δοκιμάσει εάν μπορεί να αγωνιστεί.

Η Στεφανίδη άφησε τα 4,20 μ. και τα 4,35 μ. και ξεκίνησε την προσπάθεια της από τα 4,50 μ. προκειμένου να μην κάνει πολλά άλματα και κουράσει περισσότερο το πόδι της.

Ο πόνος όμως ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπο της και δεν κατάφερε να κάνει τα άλματα που θα ήθελε σημειώνοντας τρεις άκυρες προσπάθειες στο αρχικό της ύψος. Χαρακτηριστικό της εκτίμησης που της έχουν οι συναθλήτριες της ήταν το γεγονός ότι οι περισσότερες πήγαν κοντά της και προσπάθησαν να την παρηγορήσουν. Η Στεφανίδη ήταν σε καλή κατάσταση και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια ακόμη διάκριση σε μεγάλη διοργάνωση.//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ