Φραντζεσκάκης: «Είμαι σε καλή κατάσταση, θα προσπαθήσω για το καλύτερο» (video)

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής εξασφάλισε την πρόκρισή του από το β’ προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου και μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στον τελικό.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα δώσει το “παρών” στο μεγάλο ραντεβού της σφυροβολίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο και στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά το ματς, δήλωσε ότι στον τελικό θα πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για την ημιτελική φάση: «Ισχύει έκανα καλή πρώτη βολή. Ήξερα ότι ήταν αρκετή για να με βάλει στη δωδεκάδα. Το πρώτο γκρουπ δεν μπήκε πολύ καλά. Στη δεύτερη βολή προσπάθησε να κάνω ατομικό ρεκόρ, είτε να πιάσω το όριο για τον τελικό. Βιάστηκα και έκανα άκυρη βολή. Το άφησα στην τελευταία βολή να ξεκουραστώ για αύριο».

Για τον τελικό: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά είναι και οι υπόλοιποι. Ρεαλιστικά δεν μπορώ να τους κοντράρω. Το μετάλλιο θα παιχτεί στα 80 μέτρα. Θα προσπαθήσω για ένα ατομικό ρεκόρ, μια διάκριση. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Για το αν μπορεί τα 79 μέτρα: «Τα 79 μέτρα είναι μέσα στον στόχο. Μπορώ να το κάνω. Είναι να μου κάτσει η τέλεια τεχνική, την τέλεια στιγμή».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Φραντζεσκάκη:
 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ