Επιστροφή Φραντζεσκάκη με καλή βολή | Άκυρος ο Καραλής στην Πολωνία

 

Ο Έλληνας σφαιροβόλος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αρκετούς μήνες από τον τελευταίο του αγώνα, λαμβάνοντας την πέμπτη θέση με βολή στα 73,59μ., ενώ ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης ήταν άκυρος στο μίτινγκ του Πιοτρ Λισεκ.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη, Χρήστος Φραντζεσκάκης, αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Ναϊρόμπι και κατέλαβε την πέμπτη θέση στη σφυροβολία με βολή στα 73,59 μ. στην πέμπτη του προσπάθεια.

Ο Φραντζεσκάκης στις αρχές του χρόνου αναγκάστηκε να μείνει πίσω στην προπόνηση όταν ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα υγείας που τον κράτησαν μακριά από τα στάδια. Πλέον γυμνάζεται κανονικά και μέσα από τους αγώνες θα επιδιώξει να βρει και πάλι τον ρυθμό του. Ο αθλητής είχε ακόμη βολές στα 71,18 μ., 71,58 μ., 72,11 μ., 72,49 μ. και ήταν άκυρος στην έκτη και τελευταία προσπάθεια.

Ο έκτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 25 του μηνός στο μίτινγκ της Λεμεσού. Νικητής στο σημερινό αγώνα ήταν ο Νοβίτσκι με 79,78 μ., που είναι η κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Άκυρος ο Καραλής στην Πολωνία

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στη σεζόν με μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων του. Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης ήταν άκυρος στο μίτινγκ του Πιοτρ Λισεκ στην Πολωνία, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,31 μέτρα. Ο Καραλής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τις επιδόσεις που είναι στις δυνατότητες, στους αγώνες που ακολουθούν.//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ