Επιστολή ΣΕΓΑΣ στον κ. Βρούτση για τον Άγιο Κοσμά

Τα προβλήματα παραμένουν στο γήπεδο του Αγίου Κοσμά και η Ομοσπονδία του στίβου έστειλε επιστρολή στον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού για την πιθανή λύση τους.

Τα εμπόδια στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας και των σωματείων, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά είναι πολλά και όπως αποδεικνύεται ανυπέρβλητα.

Νωρίτερα μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου με αναρτήσεις της στα social media, ξέσπασε για την κατάσταση του γηπέδου στον Άγιο Κοσμά.

Η εγκατάσταση εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο σκοτάδι, λόγω κλοπής του κεντρικού καλωδίου ρεύματος και παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της διοίκησης του Αγίου Κοσμά για άμεση αποκατάσταση, το θέμα παραμένει άλυτο από τις 31/10. Η Ομοσπονδία απέστειλε στις 8/11 επιστολή στη διοίκηση του ΕΑΚΝ, για να επισημάνει την επιτακτική ανάγκη της αποκατάστασης της βλάβης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση.

Ως εκ τούτου, ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε σήμερα – και – εγγράφως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο των Νοτίων προαστίων και τους κινδύνους που εγκυμονούν.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να γίνουν όσα απαιτούνται, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η προετοιμασία αθλητών και αθλητριών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο κ. Βρούτσης από την αρχή της θητείας του έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα που υπάρχουν κι έχει σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και των αθλητών της, κάτι που αναμένεται να κάνει πάλι.//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ