Ελληνικές παρουσίες σε μίτινγκ στο εξωτερικό

 

Στο μίτινγκ κλειστού της Γάνδης θα συμμετάσχουν το Σάββατο (4/2) αρκετοί αθλητές και αθλήτριες έχοντας στόχο μια διάκριση. 

Η Ανθή Κυριακοπούλου μετά το ατομικό ρεκόρ στα 800 μ. (2.06.83) στο μίτινγκ της Βουδαπέστης θα τρέξει 1.500 μ. με στόχο να κυνηγήσει κι εκεί το ρεκόρ της. Ο Χρήστος Κοτίτσας θέλει να βελτιώσει το 1.51.12 στα 800 μ. από το μίτινγκ της Βαρκελώνης. Νωρίτερα στην ημέρα θα αγωνιστεί στο ίδιο αγώνισμα ο Χάρης Ξενιδάκης, που προέρχεται από το 1.50.48 (ατομικό ρεκόρ) της περασμένης εβδομάδας.

Η Άρτεμις Αναστασίου άνοιξε τη σεζόν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά με 7.54 στα 60 μ. και 17.35 στα 150 μ. και στη Γάνδη θα δοκιμάσει εκ νέου στα 60 μέτρα. Στα 800 μ. θα αγωνιστούν ακόμη η Κατερίνα Κουτλή και ο Χαράλαμπος Λαγός. Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει ο Μάριος Αναγνώστου. Ο ανερχόμενος αθλητής των αποστάσεων θα αγωνιστεί στα 3.000 μέτρα.

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα μετά το πέρασμα στις ημερίδες της Θεσσαλονίκης, θα κάνει το πρώτο της πένταθλο στο μίτινγκ του Ταλίν. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ προετοιμάζεται για τους αγώνες της θερινής περιόδου και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Στο Μιραμάς βρίσκεται ο Κώστας Δουβαλίδης, προκειμένου να τρέξει την Παρασκευή (3/2) στα 60 μ. εμπόδια. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα άνοιξε τη σεζόν το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη με 7.90, χρόνο που θέλει να βελτιώσει στο γαλλικό μίτινγκ.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ