Αναβολή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ20 λόγω των καιρικών συνθηκών

Αναβολή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ20 λόγω των καιρικών συνθηκών

Μετά από εισήγηση των Επιτροπών Αγώνων και Υψηλού αθλητισμού της Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών Κ20.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Λάρισα στις 22-23/7, όμως μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ αποφασίστηκε η αναβολή του, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι δύο Επιτροπές συνεδρίασαν σήμερα έκτακτα και αποφάσισαν να προτείνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο την αναβολή της διοργάνωσης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα επικρατούν το επόμενο διάστημα σε όλη την χώρα και είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία αθλητών και αθλητριών.

Σημειώνεται ότι συστάσεις για λήψη προληπτικών μέτρων ακόμη και αναβολή αθλητικών διοργανώσεων, έκανε και η ΓΓΑ με σχετική επιστολή σε όλες τις Ομοσπονδίες.

Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα στις 21.00 εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα να αποδεχθεί την πρόταση αναβολής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών Κ20.

Η Επιτροπή Αγώνων αφoύ εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα θα εισηγηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης (19/7) τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.//Μ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ