Άλλη μια νίκη για τον Παπαμιχαήλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην

 

Ο έμπειρος αθλητής στα 34 του χρόνια, ολοκλήρωσε τον αγώνα του σε 2.40.58 σε μια κούρσα όπου δεν πήγε όσο γρήγορα θα ήθελε.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) πρόσθεσε μία ακόμη νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στα 35χλμ. βάδην σε έναν αγώνα που έγινε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο.

Ο έμπειρος αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του σε 2.40.58 σε μια κούρσα όπου δεν πήγε όσο γρήγορα θα ήθελε. «Οι συνθήκες δεν ήταν όσο καλές θα θέλαμε. Δυστυχώς η πίστα στο Κωπηλατοδρόμιο είναι αρκετά βαριά και δεν σου επιτρέπει να κυνηγήσεις κάτι καλό», είπε ο έμπειρος αθλητής και συμπλήρωσε: «Είμαι σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως σε έναν άλλο αγωνιστικό χώρο θα ήμουν σε θέση να πάω περίπου στο 2.36. Οι αλλαγές με το ράνκινγκ επιβάλλουν να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις». Ο Παπαμιχαήλ στις 10 Φεβρουαρίου θα αναχωρήσει για Κολομβία μαζί με την ομάδα της Σλοβακίας, όπου για τέσσερις εβδομάδες θα συμμετάσχει σε προπονητικό καμπ. «Μετά την Κολομβία θα συμμετάσχω είτε σε κάποιο μίτινγκ στο εξωτερικό είτε στο Πανελλήνιο, ενώ υπάρχει και το Βαλκανικό. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη διετία, καθώς υπάρχει και η πρόκριση στους Ολυμπιακούς στα 20χλμ. βάδην. Αυτό σημαίνει πως μέσα στη σεζόν θα αγωνιστώ σε τουλάχιστον σε ένα 20άρι το οποίο θα μετρήσει για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού». Στη δεύτερη θέση πίσω από τον Παπαμιχαήλ ήταν ο Γιάννης Καύκας (Ολυμπιάς Πατρών) με 2.53.59 και στην τρίτο ο Κώστας Ντεντόπουλος (Ολυμπιάς Πάτρών) με 2.59.07.

Στις Γυναίκες οι τρεις πρώτες θέσεις είχαν ως εξής: 

  1. Κυριακή Φιλτισάκου 2.56.59
  2. Όλγα Φιάσκα 2.59.13
  3. Σοφία Αλικανιώτη 3.13.24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ