Ζητά την παρουσία του Φρόιντφελντ στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό η ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσίευσε δύο επιστολές, με την οποία ζητά από τον αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ, να δώσει το “παρόν” στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό, αλλά και τη ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη αυτής. 

Μετά την “δρυμεία” ανακοίνωση για την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα με το Λεβαδειακό στις 27 Νοεμβρίου για τη Super League 2 (είχε οριστεί, αρχικά, στις 26), η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε δύο νέες επιστολές.

Η πρώτη έχει ως αποδέκτη την ΚΕΔ και αφορά τον αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ, από τον οποίο η ΑΕΛ ζητά τη “φυσική” του παρουσία στις κερκίδες του “Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς”. Η δεύτερη αφορά τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League 2,  με τους “βυσσινί” να ζητούν την ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης από το κανάλι του πρωταθλήματος στο Youtube.//ΓΘ

Αναλυτικά οι δύο επιστολές:

«ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (Κ.Ε.Δ.) της ΕΠΟ
Υπόψιν Αξιότιμου Κυρίου Πίτερ Φρόιντφελντ – Αρχιδιαιτητού
Παντός έτερου αρμοδίου προσώπου

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ κ. Πίτερ Φρόιντφελντ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Κατόπιν και της επιστολής που σας στείλαμε την 15/11/2023 που αφορά στον αυξημένης σημασίας από βαθμολογικής απόψεως ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξήχθη μεταξύ της ΠΑΕ Λεβαδειακός και της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Δημοτικό Γήπεδο Λιβαδειάς, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του πρωταθλήματος της Super League 2 κατηγορίας Ανδρών Ποδοσφαίρου, για την 11η αγωνιστική περίοδο 2023-2024, τη Δευτέρα 27/11/2023 και ώρα 15:00, με την οποία ζητήσαμε τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών της Super League 1, θα ήταν τιμή ο Αρχιδιαιτητής κ. Πίτερ Φρόιντφελντ να παραστεί και παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς πρόκειται για τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς που το αποτέλεσμά του θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την πρωταθλήτρια ομάδα του Α΄ομίλου της SL2, αλλά και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος της SL2.
Θεωρούμε ότι η παρουσία σας, αλλά και η αξιολόγηση των διαιτητών στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας για ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα χωρίς την παρέμβαση εξωγενών παραγόντων που διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων, παρά μόνο η αγωνιστική συμπεριφορά, η απόδοση και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των ομάδων, με την παρέμβαση της δικής σας συνδρομής με την συμμετοχή αμερόληπτων και αξιόπιστων διαιτητών.
Θα παρακαλούσαμε σε περίπτωση κωλύματός σας να παραστεί άτομο της ΚΕΔ δικής σας επιλογής.
Είμαστε σε αναμονή της θετικής ανταπόκρισής σας.

Λάρισα, 22/11/2023
Για την ΠΑΕ ΑΕΛ,
Μετά τιμής,
ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Πρόεδρος του Δ.Σ».

«ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE 2
Αγωνιστικό τμήμα, Τμήμα τηλεοπτικών μεταδόσεων.

ΘΕΜΑ: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΛ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με αφορμή τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ ΑΕΛ που θα γίνει στις 27/11/2023 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και που το αποτέλεσμά του θα καθορίσει πολύ πιθανόν τον πρωταθλητή του Α’ ομίλου της Super League 2, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την ανάλογη προσοχή, μιας και πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, να γίνει η τηλεοπτική κάλυψη του ανωτέρω αγώνα μέσω των μεταδόσεων που πραγματοποιεί η Super League 2 στο YouTube.
Έναν αγώνα που όλη η Ελλάδα θα ήθελε να παρακολουθήσει και κάτι το οποίο θα ήταν διαφήμιση για την κατηγορία της Super League 2 όπως άλλωστε συνηθίζεται σε τέτοιου είδους υψίστης σημασίας αγώνες.
Αναμένοντας τις δίκες σας ενέργειες.

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ
ΚΟΤΑΡΕΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Διευθύνων Σύμβουλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ