Ξέφυγε η κατάσταση στο Αιγάλεω: Οπαδοί έκαναν “ντου” στους παίκτες

Το Αιγάλεω γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από τον Ιωνικό την Τετάρτη (13/12) και οι οπαδοί του “Σίτι” περίμεναν την αποστολή της ομάδας μετά την επιστροφή από το “Ελ Πάσο” και τους επιτέθηκαν!

Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στο Αιγάλεω, καθώς η βαριά ήττα με 5-1 από τον Ιωνικό στο “Ελ Πάσο” την Τετάρτη (13/12) προκάλεσε την έντονη αντίδραση μερίδας οπαδών, που μετά το τέλος της αναμέτρησης περίμεναν το πούλμαν στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Μόλις η αποστολή έφτασε στο γήπεδο, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να πάρουν τα αυτοκίνητά τους και να αποχωρήσουν, οι οπαδοί με άγριες διαθέσεις κινήθηκαν προς το μέρος τους και η κατάσταση ξέφυγε. Γίνονται μάλιστα αναφορές για επιθέσεις με αυγά, πέτρες και… πυροσβεστήρες (!) προς τους παίκτες και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές!

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και τον Μάιο του 2021 στις τάξεις του Αιγάλεω, όταν μετά από μια ήττα από την Καλλιθεά για το πρωτάθλημα της Football League οι οπαδοί του “Σίτι” και τότε θεώρησαν “σωστό” να την… πέσουν στους παίκτες.

Ώρα μηδέν λοιπόν για άλλη μια φορά στον ελληνικό αθλητισμό, που σε μία περίοδο όπου οι συζητήσεις για την οπαδική βία είναι στο προσκήνιο, προστίθεται άλλο ένα περιστατικό… ωμής βίας.

Η επόμενη μέρα λοιπόν στο Αιγάλεω είναι πολύ δύσκολη και η διοίκηση καλείται να πάρει άμεσα αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ