Βιλγιάνεν: «Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου»

 

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, μίλησε για το ματς χαρακτηρίζοντας το μια ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να τα πάει καλά σε μεγάλο επίπεδο.

Ο Πέτρι Βιλγιάνεν παραχώρησε δηλώσεις στην οποίες αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο θα είναι ο άρχοντας της συνάντησης. Για τον Φιλνανδό και τις φιλοδοξίες του μίλησε και ο γνωστός στο Ελληνικό κοινό διαιτητής, Ματίας Γκεστράνους.

Όσα δήλωσε ο Βιλγιάνεν:

«Φυσικά, ο αγώνας στη φάση των ομίλων του Europa League ήταν μια μεγάλη εμπειρία, αλλά ναι, αυτό θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής στην καριέρα μου! Ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος στην Ελλάδα είναι μια μεγάλη απόδειξη ότι μπορώ να τα πάω καλά σε αυτό το επίπεδο και ότι τα πράγματα γίνονται σωστά στη φινλανδική διαιτησία. Στόχος μου είναι να φτάσω όσο μια μακριά γίνεται στην καριέρα μου στην διαιτησία. Είναι καλό να περπατάς στα βήματα του Ματ (σ.σ Ματίας Γκεστράνιους) και προσπαθώ να φτάσω όσο πιο μακριά, γιατί όχι και ακόμα περισσότερο από ό,τι προχώρησε ο ίδιος».

Όσα δήλωσε ο Γκεστράνους:

«Ο Πέτρι αποκτά σημαντική εμπειρία από διαφορετικές ποδοσφαιρικές κουλτούρες και διαφορετικούς παίκτες. Είμαστε χαρούμενοι που κλήθηκε να κρίνει αυτόν τον κορυφαίο αγώνα. Εμπιστευόμαστε ξεκάθαρα τις δεξιότητες της φινλανδικής διαιτησίας».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ