Βελτιώνεται η κατάσταση του Πελέ

 

Οι δύο κόρες του θρυλικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή δήλωσαν εχθές (4/12) το βράδυ, ότι η κατάσταση της υγείας του, δεν ενέχει «κίνδυνο» και είναι αισιόδοξες για την επιστροφή του στο σπίτι σύντομα.

«Ο Πελέ είναι άρρωστος, είναι μεγάλος, αλλά αυτήν την στιγμή νοσηλεύεται με πνευμονική λοίμωξη. Και όταν είναι καλύτερα, θα πάει σπίτι», δήλωσε η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, σε συνέντευξή της στο βραζιλιάνικο κανάλι “Globo”. Αυτή η λοίμωξη του αναπνευστικού, φέρεται να προκλήθηκε μετά τη νόσηση του από κορωνοϊό, πριν από τρεις εβδομάδες.

Ο 82χρονος «δεν είναι σε μονάδα εντατικής θεραπείας, είναι σε κανονικό δωμάτιο. Δεν κινδυνεύει και ακολουθεί θεραπεία», πρόσθεσε η αδελφή του, Φλάβια Αράντες.

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο “Albert-Einstein” στο Σάο Πάολο την Τρίτη (29/11) για επανεκτίμηση της θεραπείας του για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Από το νοσοκομείο, έγινε γνωστό το Σάββατο (3/12), ότι η κατάστασή του ήταν “σταθερή” και ότι ανταποκρινόταν καλά στη θεραπεία που του δόθηκε για την καταπολέμηση της λοίμωξης του αναπνευστικού.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ