Τζόλης: «Πλέον είναι ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω, χαρούμενος που επέστρεψα στη Νόριτς»

 

Μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό του στη Τβέντε, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σε συνέντευξή του στο match programme, τόνισε πως θέλει να προσφέρει στην ομάδα.

Ο Χρήστος Τσόλης επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Τβέντε και έδωσε συνέντευξη στο match programme της Νόριτς, πριν την αναμέτρησης κόντρα στην Χάντερσφιλντ. Τόνισε πως θέλει να δείξει τις δυνατότητές του και πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην ψυχολογική τόνωση από τον προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Μετά τον τραυματισμό μου γύρισα για την αποθεραπεία μου. Μια εβδομάδα μετά ήθελα να μείνω εδώ. Οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πολύ.

Ήταν ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός μου. Ήμουν χαρούμενος που βρισκόμουν εδώ. Θέλω να σκοράρω περισσότερο, να αγωνιστώ σε πιο πολλά ματς και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή.

Στόχος μου είναι να βελτιωθώ. Θέλω να παίξω στη Νόριτς. Πέρυσι και στη συνέχεια όταν χτύπησα, ήταν δύσκολα για μένα, αλλά πλέον είναι ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για τον προπονητή της Νόριτς, Ντέιβιντ Βάγκνερ: «Ο προπονητής  ήταν ξεκάθαρος μαζί μου από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Για ένα νέο παίκτη όπως εγώ, το να μου δίνει αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο πράγμα.

Θέλει οι εξτρέμ να παίζουν πιο μέσα και για μένα είναι καλό αυτό γιατί πάντα θέλω να βρίσκομαι γύρω από την μεγάλη περιοχή για να δημιουργώ και να σκοράρω. Θέλω να βελτιωθώ στο 100% σε όλα τους τομείς και να ταιριάξω στο σύστημα του προπονητή».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ