Τρπισόφσκι: «Μας περιμένει δύσκολο ματς με θερμή ατμόσφαιρα»

 

Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ποιότητα του “τριφυλλιού” και την έδρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γίντριχ Τρπισόφσκι:

“Ο Έβερτον δεν μπόρεσε να έρθει μαζί μας. Ο Ουσόρ προπονήθηκε χθες, θα είναι 100% διαθέσιμος. Ο Σέβτσικ δεν προπονήθηκε, θα δούμε μετά τη σημερινή προπόνηση και το ζέσταμα αύριο. Είναι 50-50. Ο Γίρα Σορ ολοκλήρωσε μια πρώτη προπόνηση ατομική χθες. Θα προπονηθεί για πρώτη φορά με την ομάδα σήμερα και θα δούμε μετά απ’ αυτό. Η υπόσχεση είναι πως θα βρίσκεται στη διάθεσή μας για ένα κομμάτι του ματς αν χρειαστεί. Θέλει να παίξει, αλλά δεν έχει αποθεραπευτεί τελείως. Η προετοιμασία πριν απ’ αυτά τα ματς είναι λεπτομερής. Έχουμε κινήσεις τις οποίες γνωρίζουν οι παίκτες. Στοιχεία του παιχνιδιού μας αλλάζουν, μιλάμε γι’ αυτό αρκετά με τους παίκτες.

Θεωρώ πως το σημαντικότερο σημείο του ματς, είναι το πώς θα μπούμε στο παιχνίδι στις αρχές και των δύο ημιχρόνων. Η ποιότητα και στις δύο περιοχές (σε επίθεση και άμυνα) επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο. Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικά. Είναι φυσικό για μας να είμαστε περισσότερο με τη μπάλα και να δημιουργούμε. Δε θέλουμε απλά να αμυνθούμε στο ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτική ομάδα, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο ματς μας περιμένει σε μια θερμή ατμόσφαιρα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ