«Το ταξίδι δεν τελείωσε εδώ»

 

Με το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2023 επέστρεψε στην Ελλάδα η αποστολή της Εθνικής Νέων. Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” το κλίμα που επικράτησε ήταν πανηγυρικό, με τους Έλληνες παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο να δέχονται συγχαρητήρια από τον κόσμο. 

Η Εθνική Νέων με τη νίκη της 1:0 απέναντι στην Ιρλανδία σφράγισε το εισιτήριο για το EURO 2023 και επιστρέφει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στην οποία θα συμμετάσχει για 16η φορά. Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μοναστηρλής και ο αρχηγός Αλέξιος Καλογερόπουλος μίλησαν για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Αλέξιος Καλογερόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλο το επιτελείο που δούλεψε άρτια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το εξαιρετικό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια καθώς και η πίστη στο αγωνιστικό μας πλάνο, ήταν τα κύρια στοιχεία που μας χάρισαν την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2023.
 
Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλες τις αναμετρήσεις, παλέψαμε κάθε φάση και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Θέλουμε να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω και στην τελική φάση, αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι και στοχεύουμε στη σωστή προετοιμασία ενόψει των αγώνων του EURO. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται».

Δημήτρης Μοναστηρλής: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία μας. Παλέψαμε από την αρχή της προετοιμασίας για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην τελική φάση. Η ομοιογένεια και το εξαιρετικό κλίμα που διαθέτουμε φάνηκε τόσο στην πρώτη προκριματική φάση της Ελβετίας με την πρωτιά στον όμιλο, όσο και στο τουρνουά της Ιρλανδίας όπου πήραμε το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης.

Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε κάθε αγώνα και σε κάθε φάση. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Το ταξίδι δεν τελείωσε εδώ. Στην τελική φάση θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, εκπροσωπώντας επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ