Το νέο λεωφορείο των Εθνικών μας ομάδων

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ στην οποία ενημέρωσε πως η Εθνική Ελλάδας όλων των κατηγοριών, θα μετακινείται με καινούριο, μεγάλο, άνετο και προηγμένης τεχνολογίας λεωφορείο από το τέλος του έτους.

Νέο, σένιο, πολυτελές και υπερσύγχρονο. Αυτές οι λέξεις χαρακτηρίζουν το προηγμένης τεχνολογίας λεωφορείο με το οποίο θα μετακινούνται οι αποστολές όλων των Εθνικών μας  ομάδων από το τέλος του 2023 και μετά. Μάλιστα, στα πλαστικά του οχήματος θα υπάρχει και γραμμένη η φράση “Παίζουμε σαν ένας!!!”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Με νέο υπερσύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας λεωφορείο θα μετακινούνται από το τέλος του έτους όλες οι Εθνικές μας Ομάδες.

Η αγορά του νέου λεωφορείου, το οποίο ήδη διαρρυθμίζεται προκειμένου να εξυπηρετεί το σύνολο των αναγκών των διεθνών μας ποδοσφαιριστών, θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη FIFA μέσω του προγράμματος Forward 3.0, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προς την ΕΠΟ μέχρι το 2026.

Η γραφική απεικόνιση στο νέο αυτό λεωφορείο θα ολοκληρωθεί μετά την τελική επικύρωση της αγοράς από τη FIFA και την σχετική διαδραστική συμμετοχή του φίλαθλου κοινού της χώρας».//ΓΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ