Το γιγάντιο τρόπαιο του Conference League σε περιμένει στο Θησείο

Σε ρυθμούς τελικού κινείται πλέον η Αθήνα, καθώς ένα τεράστιο ομοίωμα του τροπαίου του Conference League έχει τοποθετηθεί στο Θησείο και αρκετός κόσμος συρρέει στο σημείο αυτό, προκειμένου να φωτογραφηθεί μαζί του.

«Οι δράσεις του τελικού του UEFA Europa Conference League (Ολυμπιακός-Φιορεντίνα, 29/05, 22:00) στην AEK Arena συνεχίζονται στην πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί στη γειτονιά του Θησείου, όπου για να τονιστεί περαιτέρω το εορταστικό ποδοσφαιρικό πνεύμα στην Αθήνα, ένα γιγάντιο τρόπαιο UEFA Europa Conference League, ύψους 2.5 μέτρων θα εκτίθεται από την Παρασκευή 24 έως την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Οι δράσεις θα κορυφωθούν στην Πλατεία Κοτζιά με το Φεστιβάλ των Φιλάθλων! Για δύο ημέρες, 28-29 Μαΐου, η Αθήνα, διοργανώτρια πόλη του UEFA Europa Conference League καλεί οπαδούς, επισκέπτες και κατοίκους, να ζήσουν στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου αυτού ποδοσφαιρικού γεγονότος συμμετέχοντας σε μια αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους με άφθονες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Σας περιμένουμε στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο της Αθήνας, την Τρίτη 28 Μαΐου 10:00-22.00 και την Τετάρτη 29 Μαΐου 10:00-18:00. Το UEFA Europa Conference League Fan Festival είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν!

Οι φίλαθλοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το εμβληματικό τρόπαιο του UEFA Europa Conference League, να λάβουν μέρος σε μια ποικιλία διαδραστικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, να παίξουν ποδόσφαιρο σε μίνι γήπεδο 5 ατόμων, υπό τους ήχους γνωστών DJs. Έλληνες legends θα σκοράρουν την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 15:00 σε έναν ειδικό αγώνα αφιερωμένο στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Φεστιβάλ Φιλάθλων του UEFA Europa Conference League είναι διαθέσιμες στον επίσημο Οδηγό Εκδηλώσεων στο UEFA.com.

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο του Fan Festival του Conference League θα πραγματοποιηθεί δράση grassroots του προγράμματος UEFA Playmakers, μια αθλητική δραστηριότητα που προσφέρει διασκεδαστική και ασφαλή εισαγωγή στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου για κορίτσια 5-8 ετών, μέσα από την κίνηση, το παιχνίδι και τη μαγεία της αφήγησης της Disney. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 28/5/2024 στην Πλατεία Κοτζιά από τις 20:00 έως τις 22:00. Στο πλαίσιο της δράσης αναπτυξιακού ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθούν σε γήπεδο 5Χ5, ασκήσεις εξοικείωσης των μικρών κοριτσιών με το ποδόσφαιρο και παιδαγωγικά παιχνίδια για τις μικρές φίλες του αθλήματος. Τις δράσεις του προγράμματος UEFA Playmakers στο πλαίσιο του Fan Festival θα τιμήσουν με την παρουσία τους και 3 ποδοσφαιρίστριες των Αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων, συγκεκριμένα οι Αγγελική Γκούφα (Νεανίδων), Σταματία Νταρζάνου (Νεανίδων), Ιωάννα Ντάτη (Κορασίδων). Επιπλέον θα συμμετάσχουν ποδοσφαιρίστριες Κ-10 και Κ-15 των σωματείων: Λεοντικός, Αγία Παρασκευή, ΠΑΣ Αθηνών, Αθηναϊκή και ποδοσφαιρίστριες Κ-15 της ΕΠΣΑΝΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ΕΠΟ σχετικά με τις δράσεις που θα γίνουν ενόψει του τελικού της 29ης Μαΐου.//Ν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ