Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τζιοβάνι στον Πελέ

 

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, είπε το τελευταίο αντίο στον “Βασιλιά” του ποδοσφαίρου, μετά την κηδεία του.

Ο Τζιοβάνι, με μακροσκελές κείμενο είπε το δικό του αντίο στον Πελέ, ευγνωμονώντας τον για όλα όσα προσέφερε στο ποδόσφαιρο. Ανήρτησε φωτογραφία με ένα στέμμα πάνω σε μπάλα, που γράφει πάνω το όνομα Πελέ, συνοδεύοντάς τη με ένα κείμενο.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού έγραψε συγκεκριμένα:

«Σήμερα, με την ταφή του Βασιλιά μας, ολοκληρώνεται η πορεία ενός απίστευτου ανθρώπου, τον οποίο είχα τη χαρά να γνωρίσω. Δεν έλειψαν τα αφιερώματα για αυτόν τον θρυλικό Βραζιλιάνο, ένα αστέρι του ποδοσφαίρου.

Αισθάνομαι τυχερός που είχα πολλές ευκαιρίες, κατά τη διάρκεια της ζωής μου, να τον ευχαριστήσω για την υποστήριξή στην καριέρα μου. Στις συναντήσεις μας προσπαθούσα πάντα να εκφράζω τον σεβασμό μου με λόγια ευγνωμοσύνης. Δεν μπόρεσα να είμαι φυσικά παρών σε αυτό το τελευταίο αντίο, καθώς βρίσκομαι με την οικογένειά μου στο εσωτερικό του Παρά, ωστόσο η σκέψη και η καρδιά μου ήταν με το ιερό έθνος σε αυτό το αντίο. Θα δοξάζω πάντα τον Θεό για τη ζωή του Πελέ στη γη. Οι προσευχές πάνε στην οικογένεια του βασιλιά του ποδοσφαίρου, να έχει την παρηγοριά του Θεού σε αυτή τη στιγμή της θλίψης. Μια μέρα θα ξανασυναντηθούμε, στον τόπο που ο Κύριος έχει ετοιμάσει για εμάς».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ