Τι σημαίνουν τα πράσινα περιβραχιόνια της Γουλβς;

 

Οι “λύκοι” στην προσπάθειά τους να λανσάρουν το “Green Football”, μια πρωτοβουλία με ευαισθησία για το περιβάλλον, ξεκινούν μια σειρά δράσεων από το Σάββατο 4/2 και την αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ.

Γούλβς & Λίβερπουλ θα φορέσουν βιώσιμα πράσινα περιβραχιόνια για να σηματοδοτήσουν το “Green Football Weekend” καθώς οι οικοδεσπότες στοχεύουν να γίνουν “πράσινος” σύλλογος.

Ο Ρούμπεν Νέβες και ο Τζόρνταν Χέντερσον θα φορέσουν πράσινα περιβραχιόνια στο μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο, καθώς οι “λύκοι” θέλουν να είναι καθαροί από άνθρακα μέχρι το 2040. Η κίνηση αυτή είναι μέρος της νέας καμπάνιας βιωσιμότητας της Wolves One Pack, One Planet που ξεκινά στις Green Football Weekend σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση βιωσιμότητας ποδοσφαίρου Football For Future.

Ο τερματοφύλακας της Wolves και ο πρεσβευτής του One Pack, Νταν Μπέντλεϊ είπε: «Η κλιματική αλλαγή και πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε, είναι μια από τις πιο σημαντικές συζητήσεις που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή, και είμαι πολύ χαρούμενος που η Wolves είναι παίζουν τον ρόλο τους λανσάροντας το One Pack, One Planet.

Μερικές φορές η κλιματική αλλαγή μπορεί να είναι συντριπτική, αλλά αν όλοι κάνουμε μικρές αλλαγές στη ζωή μας και συμβάλλουμε στο να βοηθήσουμε το μέλλον του πλανήτη με ελάχιστους τρόπους, με την πάροδο του χρόνου θα κάνει μεγάλη διαφορά.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που γίνομαι πρεσβευτής του One Pack, One Planet και το Σάββατο, θα είμαστε υπερήφανοι που θα παίξουμε τον ρόλο μας στην ευαισθητοποίηση του θέματος, όντας οι πρώτες ομάδες της Premier League που φορούν πράσινα περιβραχιόνια στο Green Football Weekend.».

Ο σύλλογος σημειώνει πρόοδο προς τη δέσμευσή του μέχρι το 2040, καθώς το “Μολινό” παρέχεται ήδη από 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια και το vegan φαγητό είναι διαθέσιμο στο γήπεδο. Τρόφιμα φυτικής προέλευσης θα προσφερθούν επίσης με έκπτωση 20% για το Σαββατοκύριακο καθώς ο σύλλογος λανσάρει το νέο του πρόγραμμα.

Ο σύλλογος θα ηγηθεί από τέσσερις νέες βασικές δεσμεύσεις που αφορούν τη μείωση των εκπομπών άνθρακα, τη μείωση των απορριμμάτων, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ενσωμάτωση μιας βιώσιμης κουλτούρας σε ολόκληρο το κλαμπ.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ