Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Γκόμες

Ο 35χρονος Αργεντινός βρέθηκε θετικός μετά από τεστ, στο οποίο είχε υποβληθεί τον Νοέμβριο του 2022, λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, η τιμωρία που θα εκτίσει είναι ο διετής αποκλεισμός από τα γήπεδα.

Ο Πάπου Γκόμες, κατά την διάρκεια της θητείας του στην Σεβίλλη, πέρασε από έλεγχο ντόπινγκ, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι ήταν θετικός σε απαγορευμένη ουσία. Ο μέσος της Μόντσα, παρότι τα αποτελέσματα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας και με τον έλεγχο να συνεχίζεται καθ’ όλη την διάρκεια της περασμένης σεζόν, κλήθηκε από την Εθνική Αργεντινής για να συμμετάσχει μαζί της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο και κατέκτησε.

Ο Γκόμες ισχυρίστηκε ότι, λίγες μέρες πριν τον έλεγχο, είχε πάρει σιρόπι από ένα από τα παιδιά του, μετά από μια νύχτα που πέρασε στο κρεβάτι. Αυτό χωρίς να συμβουλευτεί το σύλλογό του. Ο 35χρονος μέσος, πλέον μένει να φανεί αν θα προχωρήσει σε έφεση ή αν αποφασίσει να ”κρεμάσει” τα παπούτσια του, καθώς βρίσκεται σε μία ηλικία, όπου ο διετής αποκλεισμός που του επιβλήθηκε, τον βάζει σε σκέψεις για το μέλλον του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ο Παπού Γκόμες θυμίζουμε έχει περάσει από αρκετές ομάδες, μεταξύ άλλων, από Αταλάντα (50 γκολ σε 209 συμμετοχές), Μέταλιστ και Σεβίλλη (66 συμμετοχές και 9 γκολ). //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ