Τέλος και ο τιμ μάνατζερ της Επισκοπής | Συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή

 

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασία τους με τον Σπύρο Μαραθωνίτη, ενώ ο τεχνικός της Κ19 θα βρίσκεται σήμερα (21/11) στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ, όπου και θα γυμνάσει την ομάδα.

Η εντός έδρα ήττα της Επισκοπής από τα Χανιά με 2:0 για την 3η αγωνιστική της Super League 2 έφερε… αλλαγές. Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν και την, κοινή συναινέσει, λύση συνεργασίας με τον τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Σπύρο Μαραθωνίτη.

O τεχνικός της Κ19 της Επισκοπής, Παναγιώτης Καραντάθας, αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή του συλλόγου (episkopifc.gr)

Στο μεταξύ, χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο τεχνικός της Κ19, Παναγιώτης Καραντάθας, ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα (21/11) στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ όπου και θα γυμνάσει την ομάδα.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον τιμ μάνατζερ, Σπύρο Μαραθωνίτη. Ο σύλλογός μας  τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα που εργάστηκε και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.”

Αμέσως μετά, ο κ. Μαραθωνίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κύκλος μου στην Επισκοπή έκλεισε μετά από συζήτηση που είχαμε με τον πρόεδροκ. Νικολιδάκη αποφασίζοντας από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας.

Στο Ρέθυμνο απέκτησα φίλους. Ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο, τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη για την μέχρι τώρα συνεργασία, ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα αλλά και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου».

Υπηρεσιακός την ΠΑΕ ο Παναγιώτης Καραντάθας

Στο μεταξύ, χρέη προπονητή στην ομάδα της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Καραντάθας. Ο προπονητής της under 19 θα βρίσκεται σήμερα στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ όπου θα γυμνάσει την ομάδα μας στις 15.00.

Μαζί του θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Χαρλαύτης».//

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ