Τέλος από τον Απόλλωνα ο Μαυρίας

 

Η κυπριακή ομάδα της Λεμεσού, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, αλλά και με ακόμη πέντε παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μπακαλί Νταμπό, Χαϊτάμ Αλεσάμι, Μπασέλ Ζράντι, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Χάρη Μαυρία και Κάρλος Πεϊσότο.

Ο Μπακαλί Νταμπό αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2020 και κατέγραψε 85 συμμετοχές πετυχαίνοντας 19 γκολ και 11 ασίστ.

Ο Χάρης Μαυρίας αγωνίζεται στην ομάδα μας από τον Ιούλιο του 2021 και έφτασε στις 51 συμμετοχές με τον Απόλλωνα ενώ σημείωσε κι ένα τέρμα.

Ο Μπασέλ Ζράντι μεταγράφηκε στον Απόλλωνα από το καλοκαίρι του 2021 φτάνοντας στις 51 συμμετοχές πετυχαίνοντας οκτώ γκολ.

Ο Χαϊτάμ Αλεσάμι εντάχθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και σημείωσε 42 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην ομάδα μας από τον Αύγουστο του 2021 κι αγωνίστηκε 34 φορές.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία».//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ