Τέλος από την Κηφισιά ο Μπράτσος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς αποτελεί ο Κώστας Μπράτσος, όπως γνωστοποίησε τη Δευτέρα (20/5) η ΠΑΕ των βορείων προαστίων.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσληψη του 47χρονου τεχνικού ανακοινώθηκε στις 30 Ιανουαρίου, ωστόσο η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην Super League. Πάντως, η διοίκηση ευχαρίστησε στην ανακοίνωσή της τον Μπράτσο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε «κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπράτσο και το επιτελείο του.

Στο σύντομο διάστημα που εργάστηκε στην Κηφισιά, ο Κώστας Μπράτσος προσέφερε πραγματικά πάρα πολλά στο σύλλογο. Σε όλα τα επίπεδα.

Χάρη στη δική του μεθοδικότητα, το πρόγραμμα και την σκληρή δουλειά, η Κηφισιά κατάφερε να αποκτήσει απτές πιθανότητες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και να παλέψει γι’ αυτή μέχρις εσχάτων στη διαδικασία των playouts.

Άπαντες στον σύλλογο αντιλαμβάνονται και αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Κώστας Μπράτσος, σε πλήρη και άριστη συνεργασία με το επιτελείο του, για την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο υποβιβασμός δεν μειώνει στο ελάχιστο την εκτίμηση και τον σεβασμό με τον οποίο η ΠΑΕ Κηφισιά τον περιβάλλει.

Άνθρωποι σαν εκείνον πρέπει να έχουν θέση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί το τιμούν απόλυτα με τον χαρακτήρα, την εργατικότητα, την εντιμότητα και την τεχνογνωσία τους.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά τον ευχαριστούν θερμά για όσα προσέφερε και του εύχονται κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ