Τα πιθανά γήπεδα για τον τελικό του Κυπέλλου

 

Σήμερα (14/11) το μεσημέρι διεξήχθη η κλήρωση της 6ης, 7ης και 8ης φάσης της διοργάνωσης. Λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θέλησε να διασαφηνίσει το θέμα της τοποθεσίας και του γηπέδου του τελικού.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως για να μην υπάρχουν διενέξεις, η πόλη που θα φιλοξενήσει το μεγάλο αυτό γεγονός θα οριστεί ανάλογα με τους φιναλίστ. Σε περίπτωση που προκριθούν δύο ομάδες της Αθήνας, το παιχνίδι θα γίνει στην Αθήνα (πιθανότατα στο ΟΑΚΑ).

Σε περίπτωση που περάσουν στον τελικό μία ομάδα της Θεσσαλονίκης και μία της πρωτεύουσας, ο τελικός θα διεξαχθεί στο “Πανθεσσαλικό” του Βόλου, ενώ αν υπάρξει “εμφύλιος” της πρωτεύουσας της Μακεδονίας το ματς θα γίνει στη “νύφη του Θερμαϊκού”, με επικρατέστερο σενάριο το “Καυτατζόγλειο”.

Όσον αφορά τις φήμες για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας εκτός της χώρας, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέφερε πως υπάρχει μία προθέση να γίνει στο εξωτερικό είτε φέτος είτε του χρόνου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Στη σημερινή κλήρωση θέλω να αναφέρω πως φέτος υπάρχει μία αλλαγή που έχει μεγάλη ουσία και θα πρέπει να διαρκέσει για να μην έχουμε στο μέλλον διενέξεις. Αναφέρομαι στο γήπεδο και στην πόλη που θα γίνει ο τελικός.

Αν είναι δύο ομάδες της Αθήνας θα γίνει στην Αθήνα. Αν είναι μια της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης θα γίνει στο Βόλο. Αν είναι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης τότε θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει και μια πρόθεση να γίνει στο εξωτερικό. Δεν έχουμε κατασταλάξει, μπορεί να το κάνουμε φέτος, αλλιώς του χρόνου».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ