Τα μεταγραφικά δεδομένα του Ολυμπιακού για Κάρμο, Ελ Κααμπί και Ποντένσε (audio)

Ο Γιάννης Ράνιος ανέλυσε στην εμπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “σύστημα 3-5-2” όλα τα στοιχεία που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό των “ερυθρόλευκων” στην προσπάθεια που κάνουν για να κρατήσουν πολύτιμους παίκτες στο ρόστερ τους.

Ο Ολυμπιακός κάνει κίνηση να αγοράσει το 50% του Κάρμο αντί του ποσού των 7.000.000 ευρώ, ενώ η Πόρτο ζήτησε για νέο δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο 1 εκατ. ευρώ και 14 εκατ. για υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Ολοένα και πληθαίνουν οι ομάδες που διεκδικούν τον Ελ Κααμπί. Από την Αγγλία υπάρχει ενδιαφέρον από Άστον Βίλα, Λέστερ και Ίπσουιτς, ενώ στην Ιταλία, έχει γραφτεί για έντονο ενδιαφέρον της Μπολόνια, της Τορίνο και της Τζένοα. Επίσης, η Γαλατά από την Τουρκία έχει κάνει πρόταση στον παίκτη, ωστόσο η Αλ Σαμπάμπ θέλει να κάνει το “κόλπο γκρόσο”, προσφέροντας στον Μαροκινό επιθετικό 5,6 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.
Επαφές με τη Γουλβς έχει ξεξικήσει ο Ολυμπιακός για την περίπτωση αγοράς τους Ποντένσε, δίχως να έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει οψιόν αγοράς κοντά στα 5 εκατ. Ευρώ.

Ακούστε το ηχητικό της εκπομπής “Σύστημα 3-5-2”:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ