Συνάντηση Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Σεϊχη Μπιν Σαλμάν

 

Ο Πορτογάλος σταρ είναι αυτός που… άνοιξε τον δρόμο για τη μετακίνηση μεγάλων παικτών στη Σαουδική Αραβία με τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας και την επιχείρηση που έχει αρχίσει εδώ και μερικά χρόνια στην χώρα της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να προσελκύσει κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να αναβαθμίσει το παιχνίδι σε εθνικό επίπεδο.

Με τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ, ο 38χρονος Πορτογάλος “άνοιξε τον δρόμο” που ακολουθούν ορισμένοι από τους καλύτερους παίκτες των τελευταίων ετών, όπως ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Νεϊμάρ, ο Ενγκολό Καντέ και πολλοί άλλοι.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες, αλλά και εκφραστές του σχεδίου αναβάθμισης σε κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας, είναι ο Σεϊχης Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, με τον οποίο ο Ρονάλντο συναντήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την ανακοίνωση διοργάνωσης από την χώρα, του παγκοσμίου κυπέλλου esports

Αναφερόμενος σ’ αυτήν την συνάντηση, ο CR7 έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι τιμή να συναντηθώ ξανά με την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν. Και είναι υπέροχο να είμαι μέλος αυτού του πάνελ σήμερα συζητώντας το μέλλον των esports και την έναρξη του πρώτου #esportsworldcup που θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία τον επόμενο χρόνο».//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ