ΑΕΛ: «Σε απολογία ο Θεοδωρόπουλος για ανάρμοστη και υβριστική συμπεριφορά»

 

Οι “βυσσινί” με ανακοίνωση τους καλούν τον ποδοσφαιριστή τους Κώστα Θεοδωρόπουλο σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά κατά του προπονητή και του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Ο 33χρονος γκολκίπερ αναρρώνει αυτή τη περίοδο από ρήξη χιαστών, ενώ είναι και μέσα στους πληγέντες των πλημμυρών της Θεσσαλίας με το πατρικό του σπίτι να καταστρέφεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δυνάμει σημερινής απόφασης του Δ.Σ. της, δεδομένων των όσων πραγματικά συνέβησαν από πλευράς του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδωρόπουλου, θα τον καλέσει σε απολογία εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά του, κατά του προπονητή κ. Παναγιώτη Γκουτζίδη και κατά του γενικού αρχηγού κ. Θωμά Κυπαρίσση. Οι δύο υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος προσέφεραν με αυταπάρνηση και υπό αντίξοες συνθήκες υλική και ψυχολογική βοήθεια εντός της πατρικής οικείας του απρεπή ποδοσφαιριστή, για να άκουσαν έκπληκτοι και ως μη όφειλαν απίστευτες βωμολοχίες. Μετά και την απολογία του ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλου, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποφασίσει για την περαιτέρω συνέχιση ή τη λύση της συνεργασίας μαζί του».//ΣΠ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ