Στους Chicago Fire ο Κούτσιας

Η ομάδα του MLS, με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστή με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, ο οποίος ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Γιώργος Κούτσιας αποτελεί με κάθε επισημότητα πλέον παίκτη των Chicago Fire, οι οποίοι τον ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο 19χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026, έχοντας και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο, σύμφωνα με τους Αμερικανούς. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, ένας εκ των στελεχών της ομάδας του Σικάγο, ανέφερε για τον Κούτσια: «Ο Γιώργος είναι ένας ταλαντούχος νεαρός παίκτης με δυνατότητα να συνεισφέρει άμεσα στην επιθετική μας γραμμή. Σε ηλικία μόλις 19 ετών, έχει εμπειρία από ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και σε διεθνές επίπεδο νέων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Γεώργιο στο Σικάγο».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Γιώργου Κούτσια στους Chicago Fire. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία στο Σικάγο και το MLS!».

Η ανακοίνωση των Chicago Fire:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ