«Στο τέλος θα γιορτάσουμε εμείς» τονίζουν στον Σ.Φ. Βέροιας «Θύρα 4»

Kάλεσμα προς τους φιλάθλους να στηρίξουν με θέρμη την προσπάθεια της Βέροιας ενόψει των αγώνων μπαράζ με τη Λαμία, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Βέροιας «Θύρα 4».

Η Βέροια θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 1, μέσω διπλών αγώνων μπαράζ με τη Λαμία, που τερμάτισε 13η μέσω της διαδικασίας των πλέι-άουτ.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Βέροιας «Θύρα 4» καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σ.Φ. Βέροιας «Θύρα 4» καλεί σύσσωμο τον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας να συσπειρωθεί, να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο την ομάδα και τους κόπους της διοίκησης και με τη φωνή του και την παρουσία του στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου να γίνει για ακόμη μια φορά ο 12ος παίκτης της Βασίλισσας στα τελευταία 2 παιχνίδια της σεζόν που θα κρίνουν και το τελευταίο εισιτήριο ανόδου στη Σούπερλιγκ!

Να είστε σίγουροι πως στο τέλος εμείς θα γιορτάσουμε! Γεμίζουμε και πάλι την έδρα μας απέναντι στη Λαμία και δημιουργούμε μια καυτή ατμόσφαιρα για τους παίκτες μας!

ΥΓ1. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε στη Λειβαδιά.

ΥΓ2. Θύρα 4 always on tour

ΥΓ3. Βέροια σ΄αγαπώ Βέροια είσαι μια είσαι η Βασίλισσά στη Μακεδονία.

Απομένουν 2 τελευταία σκαλοπάτια ! !

Ασπίδα εμείς, άνοδο εσείς ! !

Μια ζωή Βέροια ! ! !»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ