Στο “τιμόνι” της Έβερτον ο Ντάις

 

Μετά την… πόρτα που έριξε στην προοπτική συνεργασίας με τα “ζαχαρωτά” ο Μαρσέλο Μπιέλσα, η ομάδα από το Λίβερπουλ, βρήκε στο πρόσωπο του Άγγλου τεχνικού τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Ο Σον Ντάις πρόκειται να διοριστεί προπονητής της Έβερτον, αφού ο Μαρσέλο Μπιέλσα είπε στον σύλλογο ότι θα αναλάβει μόνο το καλοκαίρι.

Ο Μπιέλσα ήταν η πρώτη επιλογή του ιδιοκτήτη της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, και πέταξε στο Λονδίνο την Πέμπτη για να έχει περαιτέρω συνομιλίες με στελέχη του συλλόγου. Αυτό αύξησε τις ελπίδες τους να δελεάσουν τον Αργεντινό να γίνει κάτοικος “Γκούντισον Παρκ”, παρά τις επιφυλάξεις του για την κατάσταση του συλλόγου και της ομάδας και το ιδιότυπο στατιστικό του να μην αναλαμβάνει ποτέ έναν ευρωπαϊκό σύλλογο στη μέση της σεζόν.

Ο 67χρονος παρέμεινε αμετάπειστος για τη μετάβαση στην Έβερτον σε αυτή τη φάση, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται ότι έχουν τελειώσει. Αυτό άνοιξε τον δρόμο για τον Ντάις, που ήταν η δεύτερη επιλογή και έτσι ο πρώην προπονητής της Μπέρνλι θα μπορούσε να βάλει την υπογραφή του την Παρασκευή σε συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ