Στενεύουν τα… περιθώρια για την Επισκοπή!

Το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της κρητικής ομάδας, η οποία πλέον καλείται να πληρώσει τις υποχρεώσεις της για να μην αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super Leagu 2.

Σε τρομερά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο σύλλογος της Επισκοπής, ο οποίος μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, καλείται να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αυτή αναφέρει πως οι Κρητικοί αν δεν πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για να υπάρξει επανέκδοση των δελτίων παικτών της, αλλιώς είναι εφικτό να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Ρεθύμνου, δεν αγωνίστηκε με ΠΑΟ Ρουφ και Καλλιθέα για το λόγο αυτό, και πλέον οφείλει να πληρώσει ώστε να συμμετάσχει στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.//

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την από 9.1.2023 έφεση της ΠΑΕ Επισκοπή κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» και κατά της 228/2023 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Π.) της ΕΠΟ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ