Στάνκοβιτς: «Οι οπαδοί της Ίντερ ξέρουν πως είμαι τίμιος και ηθικός»

 

Ο προπονητής της Σαμπντόρια, στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Ίντερ (29/10, 21:45), αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο “νερατζούρι” παρελθόν του, επισημαίνοντας όμως πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην… αγάπη του.

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στο “Τζιουζέπε Μεάτσα”, ενώ φρόντισε να τονίσει πως οι οπαδοί των Μιλανέζων γνωρίζουν το πόσο ηθικός και τίμιος είναι και πως το ίδιο ηθικός θα είναι και με την ομάδα του στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το παρελθόν μου δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαγραφεί, ήταν τα δέκα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου. Το να παίζεις σε ένα γεμάτο Μεάτσα μπορεί να είναι μόνο χαρά. 

Οι οπαδοί ξέρουν πως είμαι τίμιος και ηθικός και το ίδιο θα είμαι και το Σάββατο. Θα είμαι ηθικός με την Σαμπντόρια μου, προσπαθώντας να κάνω το καλύτερο δυνατό επειδή μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Το δικό μας μότο είναι χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά. Κόντρα στην Ίντερ θα πρέπει να είσαι γεμάτος κίνητρα. Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και έχουν έναν σπουδαίο προπονητή.

Η ομάδα ακολουθεί τον Ιντζάγκι και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να ξέρουμε να υποφέρουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ