Σπανός: «Έχουμε χαθεί λίγο στο μυαλό»

 

Ο 53χρονος προπονητής, παραχώρησε δηλώσεις μετά τον αγώνα του Ιωνικού κόντρα στον Βόλο και στάθηκε στην ανασύνταξη που χρειάζεται η ομάδα του μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο Ιωνικός γνώρισε νέα ήττα από τον Βόλο ΝΠΣ με 2-0 και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό. Μετά τον αγώνα, ο Δημήτρης Σπανός παραχώρησε δηλώσεις και στάθηκε στην ανασύνταξη που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να αντιδράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη, στο πάθος, στη θέληση, σε αυτό που πρέπει να κάνει μια ομάδα για να μπορέσει να πάρει κάτι. Το είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν το είχαμε στο πρώτο. Δεχθήκαμε ένα γκολ κρύο, η άμυνα μας είναι στη μεγάλη περιοχή, και άλλο ένα στο 55’ και χάσαμε το παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει το γκολ, έχει να κάνει με αυτό που έχει χαλάσει το μυαλό μας, με την ηρεμία μας, με τη σοβαρότητα, με την πίστη μας που πρέπει να έχουμε σε αυτή την ομάδα. Έχουμε χαθεί λίγο στο μυαλό περισσότερο και μετά σε όλα τα άλλα».

Για το αν θα βοηθήσει η διακοπή που ακολουθεί: «Θα βοηθήσει 100% αλλά για να ανασυνταχθείς πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ, να προσπαθήσεις πάρα πολύ, να δώσεις τα πάντα. Να το λέμε, δεν κερδίζουμε κάτι, πρέπει να το κάνουμε».

Για τη στήριξη του κόσμου στο Πανθεσσαλικό: «Τι μπορείς να πεις γι’ αυτό τον κόσμο όταν χάνεις, ξαναχάνεις και σε στηρίζει. Το ίδιο συμβαίνει και με τη διοίκηση, συμβαίνει με όλο τον οργανισμό του Ιωνικού. Δεν έχουμε κανένα παράπονο, παράπονο από τον εαυτό μας έχουμε…».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ