Σκληρή η Ουτρέχτη στις διαπραγματεύσεις για τον Δουβίκα

 

Ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας αναφέρει πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό, τονίζοντας πως δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν, χωρίς να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους.

Μετά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, ο Τάσος Δουβίκας έχει ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του και η πιθανότητα αποχώρησης από την Ουτρέχτη με μεταγραφή είναι μεγάλη.

O 24χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με τον Τζόρντι Ζόινταμ να επισημαίνει το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Έλληνα άσο, αλλά και τις προθέσεις του συλλόγου.

«Κάθε μέρα είναι και μια νέα μέρα στο μεταγραφικό παζάρι. Αν καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, θα είναι υπέροχο. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.
Είναι ο πρώτος σκόρερ της Εredivisie και σε νεαρή ηλικία. Υπάρχει τρομερά υψηλό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Έχουμε ήδη υποδείξει πως θα είμαστε σκληροί στις διαπραγματεύσεις. Αν φύγει, αυτό θα συμβεί μόνο για ένα deal που θα είναι εξαιρετικά συμφέρον για μας. Αλλιώς θα μείνει εδώ για ακόμα έναν χρόνο» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης μιλώντας στο ESPN.//ΜΠ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ