Σκαλόνι: «Το ότι είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν μας κάνει ανίκητους»

 

Ο τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής αμέσως μετά την ήττα της “αλμπισελέστε” δεν κρύφτηκε και τόνισε ότι η Ουρουγουάη νίκησε δίκαια.

Το σερί της παρέας του Λιονέλ Μέσι σταμάτησε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, να δηλώνει πως: «Το ότι είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν μας κάνει ανίκητους. Τους άξιζε η νίκη, χωρίς αμφιβολία. Δεν βρήκαμε ποτέ τον τρόπο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να το διορθώσουμε με κάποιες αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν η μέρα μας.

Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έδειξε αρκετά σημάδια ότι μπορεί να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις. Εδώ χάνεις και κερδίζεις ως ομάδα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να δώσεις τα εύσημα στον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι επειδή είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν θα χάσουμε ποτέ.

Δεν είμαστε αξεπέραστοι, το είπα και θα συνεχίσω να το λέω. Ο παίκτης νιώθει υποστήριξη από τη στήριξη του κόσμου, ελπίζω να είναι πάντα έτσι».//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ