Σκαλόνι: «Ο Μέσι είναι όπως ο Φέντερερ»

Ο τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής μίλησε με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως τον απολαμβάνει κάθε φορά που τον βλέπει στο γήπεδο.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι, μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, παρομοιάζοντάς τον με τον Φέντερερ. Παράλληλα, τόνισε πως θα πλήρωνε εισιτήριο για να τον δει εάν δεν τον προπονούσε, ενώ δεν θέλει να σκέφτεται τη στιγμή που θα ανακοινώσει ότι αποσύρεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Τον απολαμβάνω όπως και εσείς. Είναι όπως ο Φέντερερ. Αποσύρθηκε και τι συνέβη όταν αποσύρθηκε; Όλοι σκέφτονταν πως “δεν θα είναι εδώ πια, δεν θα παίξει άλλο.

Πόσοι από εμάς θα θέλαμε να δούμε τον Φέντερερ να παίζει τένις; Επειδή θα ήταν πολύ ωραίο να τον δούμε να παίζει. Το ίδιο και ακόμα περισσότερο ισχύει για τον Μέσι, επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που έχει μεγαλύτερο κοινό.

Οπότε ας τον απολαύσουμε. Όλοι τον απολαμβάνουν, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεται. Είναι όμορφο να τον βλέπεις.

Έχω την ευκαιρία να τον προπονώ, αλλά αν ήμουν φίλαθλος θα πλήρωνα εισιτήριο για να τον δω και θα πλήρωνα για να αγοράσω φανέλα του.

Το μόνο που έχει μείνει πλέον είναι να τον απολαμβάνουμε επειδή δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάποιος άλλος να επαναλάβει αυτά που έκανε ο Μέσι. Απλά τον απολαμβάνουμε λοιπόν και τίποτα άλλο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ