Σκαλόνι για Μέσι: «Το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά και ότι θέλει να παίξει»

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, μίλησε για τις δηλώσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλητή όσον αφορά το επερχόμενο Μουντιάλ, ενώ σχολίασε και τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι μίλησε όσον αφορά το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Αλμπισελέστε, τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι, ενώ σχολίασε πως εκεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα είναι πολύ χαρούμενος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι δηλώσεις του μου φαίνονται πολύ συνετές και δεν λέει ψέματα. Η πραγματικότητα είναι ότι θα δει τι θα συμβεί. Θα παρακολουθήσουμε την πρόοδό του και νομίζω ότι αυτό είναι το λογικό να κάνουμε. Το Μουντιάλ είναι πολύ μακριά και είναι πολύ προσεκτικός. Το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά και ότι θέλει να παίξει. Με το πέρασμα του χρόνου θα δούμε πώς θα είναι και αν το κάνει, αυτό είναι το σημαντικό γιατί θα ξέρει πώς να παίζει ποδόσφαιρο σήμερα και σε δέκα χρόνια», σχολίασε.

«Είμαι χαρούμενος που επέλεξε να παίξει σε έναν σύλλογο σε μια πόλη που πιστεύω ότι θα του φερθεί υπέροχα, όπου θα είναι. χαρούμενος παίζοντας ποδόσφαιρο, αυτό που θέλουμε όλοι. Ανεξάρτητα από το πρωτάθλημα ή τη χώρα, είναι σημαντικό να νιώθει καλά, στο πρωτάθλημα και στον σύλλογο. Και νομίζω ότι θα έχει τις προϋποθέσεις για να τα πάει καλά εκεί, αυτό είναι το θέμα. Το έχει κερδίσει και του αξίζει» είπε ωστόσο για τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ