Οι οπαδοί μπλόκαραν την μεταγραφή του Σάντι Μίνα στην Σαμπντόρια

Οι οπαδοί μπλόκαραν την μεταγραφή του Σάντι Μίνα στην Σαμπντόρια

Δεν θα αγωνιστεί με την ομάδα από την Γένοβα, ο Ισπανός επιθετικός καθώς οι οπαδοί της ομάδας μπλόκαραν την μεταγραφή του, καθώς ο 27χρονος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο Σάντι Μίνα μπορεί να βρισκόταν μια ανάσα από την μεταγραφή του στη Σαμπντόρια αλλά υπολόγιζε χωρίς τους οπαδούς της ομάδας. Ο κόσμος της ομάδας μπλόκαρε την μεταγραφή του Ισπανού. Ο λόγος; Ο 27χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης με συνέπεια να είναι ανεπιθύμητος στην Γένοβα.

Ο Κρίστιαν Τουτίνο, γιος του Πάολο που είχε αγωνιστεί στην ομάδα από τη Γένοβα από το 1975 ως το 1979, έστειλε επιστολή προς τα ΜΜΕ αναφέροντας τα εξής:

«Δεν έχω κατακρίνει ποτέ τον σύλλογο για κάποια μεταγραφή και ειδικά πριν δω τον παίκτη στο γήπεδο. Το να αποκτηθεί όμως ένας παίκτης που έχει ήδη καταδικαστεί για ένα από τα χειρότερα εγκλήματα που μπορεί να διαπράξει άνθρωπος, ακόμη κι αν εκκρεμεί έφεση, νομίζω πως είναι πολύ σοβαρό λάθος».//ΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ